Rihanna odustala od tužbe protiv oca koji se neovlašteno koristio njezinim imenom

Rihanna je odustala od tužbe protiv svog oca u kojoj ga je optužila da koristi njezino ime kako bi ostvario zaradu.

Pop zvijezda Rihanna pokrenula je tužbu protiv svog oca Ronalda Fentyja u siječnju 2019. godine, i trebali bi se pojaviti na sudu do kraja rujna. Međutim, njezin otac Ronald Fenty je prethodno pobio tvrdnje da je lažno koristio ime svoje kćeri za promicanje svog poslovanja zbog čega je navodno postignuta izvansudska nagodba.

Kako izvještava Radar Online, Rihanna je odustala od tužbe u korist izvansudske nagodbe. Tim se potezom navodno nastoji izbjeći javni pravni spor.

Rihanna, čije je puno ime Robyn Rihanna Fenty, tvrdila je da joj je otac Ronald dogovorio koncerte unatoč tome što joj nije bio agent, uključujući i inozemnu turneju od 15 milijuna dolara bez njezina znanja i dopuštenja. Rihanna je ustvrdila da su joj takvi incidenti narušili ugled kada je trebalo razgovarati s ozbiljnim promotorima i dogovoriti mjesta nastupa.

Točnije, Rihanna je optužila svog oca Ronalda Fentya za lažno oglašavanje, narušavanje privatnosti i lažno korištenje njezinog imena za promicanje poslovanja – Fenty Entertainment. Također je tvrdila da je njezin otac pokušao zaštititi žig ‘Fenty’ i upotrijebiti ga za otvaranje hotela, što je dovelo do toga da je od suda zatražila sudsku zabranu.

Rihanna i njezin otac Ronald trebali bi se ovog mjeseca sastati na sudu nakon prethodnog ročišta zakazanog u lipnju na kojem se nisu pojavili zbog situacije s koronavirusom i poteškoća s putovanjima i prelascima granica.

 

 

Komentiraj