Rihanna nije bila prvi izbor za show u poluvremenu Super Bowla, već Taylor Swift

Gotovo svi svjetski mediji prenijeli su vijest da će 12. veljače 2023. godine svoj show na poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja godine Super Bowla imati Rihanna, no poziv je već ranije upućen Taylor Swift koja je taj poziv odbila. Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show održava se u nedjelju, 12. veljače 2023. i na njemu će svoj show prirediti Rihanna.

Kako piše TMZ Taylor Swift neće nastupiti iako je zamoljena, ali je odbila priliku kako bi mogla nastaviti proces ponovnog snimanja svog starog kataloga. Taylor Swift će 21.listopada objaviti novi album ‘Midnights’ i nastavak je njezinih albuma ‘Red’ (Taylor’s Version), ‘Fearless’ (Taylor’s Version) i ‘Evermore’. Na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards, koja je održana 28. kolovoza, Videom godine proglašen je video za pjesmu ‘All Too Well’ Taylor Swift. Taylor Swift je tom pobjedom postavila dva rekorda: postavši jedina umjetnica ikada koja je osvojila tri VMA nagrade za video godine i prva izvođačica koja je osvojila nagradu za video koja je sama režirala. Također je osvojila VMA za najbolji dugi video za “All Too Well (10 minutna verzija – Taylor’s Version)”, sa Sadie Sink u glavnoj ulozi, kojoj je Taylor Swift zahvalila u svom govoru, kao i nagradu za najbolju režiju.

Super Bowl LVII održava se na stadionu State Farm u Glendaleu u Arizoni. Prošle godine, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, 50 Cent i Anderson .Paak nastupili su tijekom Pepsi Super Bowl LVI Halftime Showa u Inglewoodu u Kaliforniji.

Tako će ove godine Rihanna bit glavna zabavljačica na još jednom spektakularnom koncertu, čime se pohvalio i glavni sponzor Apple Music.

 

 

Komentiraj