Ricky Martin želi glumiti, sumnja da mu ne nude uloge jer je homoseksualac

Ricky Martin neprestano pokušava dokazati da nije samo pjevač već i da je glumac. Još u devedesetim godinama glumio je u sapunicama, glumio je na Broadwayu u predstavama „Jadnici“ 1996. i „Evita“ 2012. godine da bi 2018. godine glumio ljubavnika Giannija Versacea u tv seriji „Ubojstvo Giannija Versacea“ autora Ryana Murphyja. Za tu ulogu bio je nominiran za najboljeg sporednog glumca za nagradu Emmy. Na njegovu žalost, drugih uloga nije bilo, pa se zbog toga odlučio požaliti magazinu People.

„Čekam da mi ponude scenarije, izvrsne scenarije. Mogu glumiti homoseksualca, mogu glumiti heteroseksualca, mogu glumiti serijskog ubojicu. Mogu glumiti latino muškarca ali i Europljanina. Spreman sam. Samo mi dajte ulogu, čovječe. Samo mi je dajte“, izjavio je Ricky Martin.

Nakon uloge Antonia D’Amica u seriji „Ubojstvo Giannija Versacea“ te nominacije za nagradu Emmy, slavni pjevač mislio je da će mu tada početi nuditi uloge, ali do toga nije došlo. „Ne znam zašto ne dobivam uloge, možda zato što sam homoseksualac. Ako je tome tako, onda je to doista tužno“.

Njegov jedini filmski angažman nakon toga bilo je posuđivanje glasa Don Juan Diegu, liku iz prošlogodišnjeg božićnog filma Netflixa „Jingle Jangle: A Christmas Journey“. Lani je objavio i svoj prvi album nakon pet godina pod nazivom „Pausa“, ali to mu nije dovoljno. „Želim ući u bilo koji glumački projekt. Volim i kazalište. Želim pričati priče. Želim pričati važne priče, želim promijeniti način na koji ljudi gledaju na svijet i to u optimističnom smjeru“, zaključio je Ricky Martin.

Komentiraj