Ricky Gervais opet će (po peti puta) voditi dodjelu Zlatnih globusa

Nakon što je nekoliko puta izjavio kako više nikada neće preuzeti posao, Ricky Gervais vraća se voditi dodjele Zlatnih globusa i to po rekordni peti puta. Britanski komičar prethodno je bio voditelj dodjele od 2010. do 2012., a vratio se četvrti puta 2016. Godine. Gervaisova voditeljstva obilježena su zloglasnim šalama na račun holivudskih A-zvijezda kao što su Bruce Willis, Mel Gibson, Ben Affleck i Jennifer Lawrence kao i na račun organizatora događaja, hollywoodskog udruženja stranih medija (HFPA).

“Još jednom su mi dali ponudu koju ne mogu odbiti. Ali ovo je posljednji put da to radim, što bi moglo tu večer učiniti zabavnom “, rekao je Gervais. “U sobi se uvijek može osjetiti elektricitet kad Ricky Gervais stupi na pozornicu. Očekuje se njegov povratak kao voditelja ceremonije na Zlatnim globusima”, rekao je Paul Telegdy, predsjednik NBC Entertainment. Sigurno je da ćemo imati neočekivanu večer. Jedva čekamo da vidimo što ima u rukavu“.

Organizaciju Zlatnih globusa 2019. godine vodili su glumica Sandra Oh i komičar Andy Samberg. NBC-ovo emitiranje 76. izdanja ovog događaja donijelo mu je 18,61 milijuna gledatelja što je bilo nešto manje od 19,02 milijuna, koliko ih je taj događaj gledalo 2018. godine. Na taj način ovogodišnja gledanost bila je najmanja u posljednje tri godine.

Sljedeći 77. Zlatni globusi održat će se u Beverly Hiltonu na Beverly Hillsu i emitirati uživo na NBC-u 5. siječnja 2020. godine

Komentiraj