RICHARD GADD Zvijezda serije ‘Maleni irvas’ strastveno navijao za Škotsku na utakmici protiv Švicarske

Autor:

(FILES) Jessica Gunning (L) and Richard Gadd attend the photocall for Netflix's "Baby Reindeer" at DGA Theater Complex on May 07, 2024 in Los Angeles, California.  A British woman who claims she was the inspiration for the stalker in the smash Netflix hit "Baby Reindeer" sued the streamer June 6, demanding $170 million in damages.
Fiona Harvey has identified herself as the real-life "Martha," the delusional, violent and abusive woman at the center of Richard Gadd's global phenomenon, which claims in its opening episode to be "a true story.",Image: 879480202, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Monica Schipper / AFP / Profimedia

Monica Schipper / AFP / Profimedia

Glumac Richard Gadd došao je u centar pažnje nakon glavne uloge u Netflixovoj hit seriji „Maleni irvas“ (Baby Reindeer), čiji je i autor, a kako izgleda biti medijski slavan shvatio je tijekom utakmice Europskog prvenstva iozmeđu Škotske i Švicarske koja je odigrama u srijedu navečer. Naime, kamere su tijekom prijenosa utakmice ‘ulovile’ u publici, među škotskim navijačima, i Richarda Gadda.

Vrlo brzo, na društvenoj mreži X, pojavile su se objave u kojima je najčešće pisalo „Kunem se da sam upravo vidio Richarda Gadda na utakmici Škotske i Švicarske“. Uslijedili su komentari na te objave pa je tako jedan korisnik te društvene mreže napisao „Čini se da Richard Gadd proživljava najbolje trenutke svog života“.

Nakon brojnih objava Gadd je objavom na Instagramu potvrdio da je prisustvovao utakmici. Objavio je svoju fotografiju dok je navijao te ispod nje napisao „Da, to sam bio ja. Kakva utakmica! Ponosan sam večeras na reprezentaciju Škotske“. Njegovo navijanje nije iznenađujuće jer je Gadd Škot koji je rođem u selu Wormit, a glumu je počeo studirati na fakultetu u Glasgowu.

Pitanje je jesu li ovo najbolji trenuci njegovog života s obzirom da je zbog serije „Maleni irvas“ Fiona Harvey tužila Netflix i traži 50 milijuna dolara odštete. Naime, u toj seriji koju je Richard Gadd napisao prema iskustvu iz vlastitog života, prikazuje se izvjesna Martha koja je proganjala Gadda što je dosegnulo nevjerojatne razmjere. Iako Netflix nije želio otkriti stvarni identitet Marthe, učinila je to Fiona Harvey koja je kazala da je ona prava Martha i da su u seriji iznesene brojne laži zbog čega ona tuži najveću streaming platformu na svijetu.

Njen američki odvjetnik Richard Roth objasnio je zašto se prihvatio ovog slučaja. „Očito, bavim se zarađivanjem novca i mislim da se ovdje može zaraditi mnogo novca. Mislim da je drugi razlog to što je stvarno za osudu kada netko kaže da je nešto ‘istinita priča’… A ako će Netflix reći da je ovo istinita priča, onda je bolje da je istinita.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.