RESTORAN NAVIGARE Novigradski biser prepun čarobnih okusa

Hotel Nautica

Neodoljiv šarm i pogled na prirodne ljepote povijesnog istarskog gradića, predstavljaju idealnu pozivnicu za posjet ‘novigradskom biseru’ prepunog čarobnih okusa – restoranu Navigare, smještenog u najljepšoj marini na Jadranu – Marini Nautica u sklopu Hotela Nautica.

Uz intimnu atmosferu restorana i jedinstvenu a la carte ponudu, koja čini savršen spoj mediteranske, istarske i moderne svjetske kuhinje, doživjet ćete gurmanski užitak u koji ćete se zaljubiti. Za bogatstvo okusa vrhunski pripremljenih delicija, koje se mogu kušati u restoranu Navigare, zaslužne su autohtone namirnice čarobne Istre, kao što su divlje šparoge, uvijek svježe jadranske školjke, tuna i riba, kozji sir, domaći pršut te neodoljivi tartufi.

Tople boje i drveni elementi koji prevladavaju restoranom pružaju lijepu prirodnu ravnotežu i stvaraju intiman ugođaj idealan za svakodnevno uživanje u slasnom obroku. Toplini ambijenta restorana pridonosi i veliki kamin, pod čijim se okriljem pripremaju najukusnija jela. Za potpuni gastronomski doživljaj, uz odlične zalogaje, restoran Navigare u svojoj ponudi nudi i selektiranu vinsku kartu.

Idealno je vrijeme da osjetite izuzetan gastro užitak, a tu je i veliki Wellness & Spa centar hotela Nautica koji će vam pružiti bijeg od užurbane svakodnevice.

hotel-nautica-2

hotel-nautica-1

hotel-nautica-4

hotel-nautica-17

hotel-nautica-16

hotel-nautica-19

hotel-nautica-20

hotel-nautica-21

hotel-nautica-14

hotel-nautica-6

hotel-nautica-8

hotel-nautica-7

hotel-nautica-9

Komentiraj