Restart koalicija predala izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu

Predstavnici Restart koalicije na čelu sa predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem predali su Državnom izbornom povjerenstvu izborne liste za predstojeće parlamentarne izbore.

Hrvatskoj potreban Restart

“U prvim tjednima Vlade formirat ćemo manju Vladu, donijeti zakone i mjere koje je ova Vlada propustila, zakon o obnovi grada Zagreba, zakon o skraćenom radnom vremenu, mjere za socijalno ugrožene, dignuti minimalac i neoporezivi dio dohotka te pomoći turističkom sektoru spuštanjem PDV-a u ugostiteljstvu i turizmu na 10 posto”, rekao je čelnik koalicije Davor Bernardić.

“Naš program se bazira na pet ključnih stupova, a to su jačanje gospodarstva i konkurentnosti, digitalna transformacija, reforma državne i lokalne samouprave, modernizacija zdravstvenog sustava, borba protiv korpucije i reforma pravosuđa. Bit ćemo Vlada koja će donositi ključne odluke, želimo Hrvatsku bez korupcije, nepravde, siromaštva i diskriminacije”, naglasio je.

“Pozivam građane da 5. srpnja daju povjerenje Restart koalciji jer to je jedina alternativa za promjene. Izbor je jednostavan- ili HDZ ili Restart, odnosno ili po starom – put korucpije- ili Restart. Izađite i promijenite”, poručio je Bernardić.

Kratko je komentirao i SDP-ove izborne liste

“SDP i Restart imaju najjače liste, slagane su po principu kao za europske izbore, na njima su najjači ljudi SDP-a. Lokalne organizacije daju prijedliog, a liste se sastave i na glavnom odboru izglasaju”.

Komentiraj