Hrvoje Jelavic/PIXSELL

REPEŠA "Draže mi je primiti šamar nego biti ispljuvan"

Treća utakmica finala doigravanja regionalne ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u srijedu u Podgorici. Momčad iz Beograda vodi 2-0 i pobjeda ih dijeli od osvajanja naslova.
Drugu utakmicu finala u Beogradu obilježilo je ponašanje domaćih navijača zbog kojih je kako je rekao hrvatski stručnjak Jasmin Repeša njegovo odijelo praktički “plivalo u pljuvački.”
Nakon Repešinih izjava oglasila se priopćenjem i KK Crvena zvezda koja je “neugodno iznenađena izlaganjem trenera Budućnost, koji je konferenciju za medije iskoristio da događanja u dvorani Aleksandar Nikolić opiše kao pokušaj linča i ponašanje za psihijatriju.”
– Nisam doživio bilo kakvu traumu jer sam odrastao “na asfaltu”. Draže mi je primiti šamar nego biti ispljuvan jer je to najkukavičkiji čin. Osobno sve najbolje želim Zvezdi. Zasluženo su nas pobijedili i to sam rekao i u Beogradu. Namjere mi nisu bile loše, već samo osjetio potrebu da kažem ono što sam doživio i čuo. Ne priznajem ‘kaznu za nasljeđe’, rekao je Repeša na današnjoj konferenciji za novinare najavljujući sutrašnji dvoboj u Podgorici.
– Ne želim raditi atmosferu koja je neprimjerena sportu. Nije prvi put da sam kao trener u situacijama koje su izgledale bezizlazno, pa se nešto promijeni. Treba biti optimist i igrati puno bolje. Usredotočen sam samo na susret u srijedu i da svi pruže maksimum, dodao je strateg branitelja naslova.

Komentiraj