Reper Lil Uzi Vert ugradio si je na čelo dijamant vrijedan 24 milijuna dolara

Američki reper Lil Uzi Vert ugradio si je na čelo ružičasti dijamant vrijedan 24 milijuna dolara napomenuvši pritom da ako ga pravilno ne izvadi iz čela – mogao bi umrijeti.

Na Instagramu je prikazan njegov video s dijamantom u čelu, s natpisom  ‘Beauty is pain'(ljepota je bol). Na Twitteru je objasnio da dijamant vrijedan 24 milijuna dolara otplaćuje od 2017. godine, te da je  upravo isplatio posljednju ratu. Napisao je i da je dijamant koji iznosi 10, gotovo 11 karata, najskuplja stvar koju je ikad kupio, te da je vrijedan više od svih njegovih automobila i njegovog doma zajedno.

U tweetu koji je potom izbrisao Uzi je otkrio da bi, ako dijamant ne bude uklonjen sigurno i ispravno, mogao umrijeti. Uz tweet, podijelio je sliku svog lica s krvlju koja se cijedila ispod dijamanta. Korisnici Twittera koji ga prate nisu ga poštedjeli zezanja i ismijavanja.  Prošla, 2020. godina, bila je impresivno plodna za Lil Uzi Verta jer je objavio svoj drugi studijski album ‘Eternal Atake’ da bi samo sedam dana kasnije objavio opsežnu delux verziju tog albuma i udružio se s Futureom na njihovom zajedničkom album ‘Pluto x Baby Pluto’ u studenom prošle godine.

Komentiraj