Reper Ja Rule ne žali što je odbio ulogu u franšizi “Brzi i žestoki” i honorar od 500 tisuća dolara

Poznati reper i glumac Jeffrey Bruce Atkins Sr., poznatiji pod imenom Ja Rule, ispričao je kako je odbio ulogu u filmu ‘2 Fast 2 Furious’, dijelu filmske franšize “Brzi i žestoki” koja je zaradila preko sedam milijardi dolara. Ja Rule se nakratko pojavio u ulozi Edwina u prvom filmu franšize, ‘Brzi i žestoki’ 2001. godine i bilo je vrlo izvjesno da će se pojaviti u nastavku no ponuđeni honorar od 500 tisuća dolara za ulogu u nastavku nazvanom ‘2 Fast 2 Furious’ ipak je odbio.

John Singleton, redatelj drugog dijela, ispričao je tim povodom da se sjeća kako je 2015. Ja Rule tada osjećao da je prevelik za tu ulogu. Nakon što je Ja Rule odbio ulogu, John Singleton se obratio njegovom kolegi reperu Ludacrisu, koji je dobio ulogu Teja Parkera koji je potom u filmu zamijenio lik Edwina. Ludacris je potom glumio u sedam od 10 nastavaka franšize “Brzi i žestoki”, koji su zaradili preko sedam milijardi dolara diljem svijeta i postali jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza.

U razgovoru za portal Insider, Ja Rule je rekao da se uopće ne kaje zbog svoje odluke, te objasnio: “Ja sam Ja Rule, nevjerojatan umjetnik koji je imao nevjerojatnu karijeru i nevjerojatan sam tekstopisac. To sam ja. Takvim me ljudi vide. Takvim želim da me poštuju.” Objašnjavajući svoju odluku da odbije Singletonovu ponudu, Ja Rule je rekao da je jedan od razloga bio i odsutnost Vina Diesela, koji je također odbio ponudu za spomenuti film kako bi tada glumio u filmu “Riddickove kronike“ ali i sam honorar. “Bio sam tada vjerojatno najpopularniji raper. John Singleton mi je ponudio honorar od 500 tisuća dolara za ulogu u tom filmu čije snimanje bi trajalo tri mjeseca. Umjesto te ponude otišao sam na turneju koja je trajala dva mjeseca i zaradio oko 15 milijuna dolara. Nitko nije tada znao da će biti još deset nastavaka. Osim toga, trebao bih snimiti barem 10 filmova da bih zaradio isto toliko novaca.“

 

 

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner