facebook.com

Renomirani stručnjaci za odnose s javnošću na Danima komunikacija

Dani komunikacija festival su na kojem vrhunske edukacije mogu čuti komunikacijski stručnjaci svih sektora, od marketinga i odnosa s javnošću do digitalnih komunikacija.

Ove godine na Dane komunikacija dolaze stručnjaci na području struke odnosa s javnošću poput Gabriele Lungu, direktorice agencije za konzalting WINGS iz Praga i Hermesa Holma iz agencije PRIME Weber Shandwick iz Stockholma.

Rijetko tko se može se pohvaliti poput Gabriele Lungu da je predsjedavao ili sudjelovao u radu žirija za PR na međunarodnim festivalima kao što su Dubai Lynxa, Cannes Lionsa, Effie, D&AD, SABRE i Clio Awardsa. Gabriele Lungu višestruko je nagrađivana za svoj rad te broji više od 150 osvojenih nagrada i nominacija na top festivalima poput Cannesa Lionsa ili Global SABRE te više od dvadeset godina radnog iskustva.

Gabriele Lungu odlična je poznavateljica teorije usavršavanja i coachinga što je razvila kroz studij strateškog menadžmenta. Svoje dugogodišnje iskustvo koje ju je dovelo u sam vrh PR i kreativne industrije stekla je radeći u vodećim agencija poput Weber Shandwick, Ogilvy Public Relations i TBWA London.

Gabriela Lungu

Izrazito zanimljiv predavač u Rovinj dolazi iz Skandinavije, majstor komunikacija, Hermes Holm, čije se vještine skrivaju iza mirne, samozatajne vanjštine. Hermes Holm, prije svega preferira rad, suprotstavljajući se klišeju otvorenih, zabavnih komunikacijskih znalaca koji obožavaju pozornost. On je višestruko je nagrađivani PR stručnjak, uvijek na vodećim pozicijama u najjačim europskim agencijama za odnose s javnošću poput PRIME Weber Shandwick i Edelman Deportivo.

PRIME Weber Shandwick iz koje Holm dolazi, globalna je kreativna PR Agencija godine prema Holmes Reportu 2016. te u periodu 2010. – 2016. na Cannesu najnagrađivanija PR agencija u svijetu. Hermes Holm će govoriti o osjećaju više svrhe koji je postao integralan dio suvremene komunikacije, o ciljevima koje si brendovi postavljaju te kako prijeći put od poticanja diskusije do upravljanja njome, o načinu kako od obične kampanje doći do rješenja stvarnih problema, relevantnih svojoj ciljanoj publici.

Hermes Holm

Organizatori pozivaju zainteresirane stručnjake iz područja komunikacijske industrije da se prijave te poslušaju iskustva vodećih europskih stručnjaka za odnose s javnošću.

Do 13. veljače traju rane prijave, uz napomenu da članovi Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje, Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca, IAB Hrvatska te klijenti agencija HURA-e imaju dodatni popust.

Za više informacija o Danima komunikacija posjetite: www.danikomunikacija.com.

Komentiraj