Rene Poms privremeno mijenja Nenada Bjelicu

Trener Osijeka Nenad Bjelica neće voditi sljedeće dvije utakmice Bijelo-plavih u kojem će u 7. kolu Prve HNL danas odmjeriti snage sa Šibenikom, a potom će u utorak u 1. kolu Hrvatskog nogomentog kupa gostovati kod Crikvenice. Tom prilikom će ga mijenjati njegov suradnik Rene Poms uz asistenciju Nina Bule.

Naime, strateg Osijeka zbog bolova u leđima uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Operacija kralježnice je obavljena od strane prof. dr. sc. Krešimira Rotima u zagrebačkoj Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine.

“Imajući u vidu uspješnost obavljenog zahvata i Bjeličino trenutno stanje, očekuje se da će kormilar Osijeka na svom poslu u Gradskom vrtu biti već za sedam, osam dana. Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao.”, priopćili su iz Gradskog vrta.

Bjelica je s Osijekom nakon ispadanja od Basela u 2. pretkolu Europske lige upisao prvenstvene pobjede nad Rijekom, Varaždinom i Goricom.

Dragi moji! Operacija kralježnice je uspješno apsolvirana.Hvala svim sestrama , doktorima te ostalom osoblju…

Posted by Nenad Bjelica on Saturday, October 3, 2020

Komentiraj