Renato Petek u kampanji s Joškom Klisovićem, bit će kandidat za zamjenika gradonačelnika

Nezavisni gradski zastupnik Renato Petek u srijedu je otkrio da na predstojećim lokalnim izborima ipak neće biti kandidat za zgarebačkog gradonačelnika, već će biti na listi Joška Klisovića, kandidata SDP-a, kao kandidat za zamjenika gradonačelnika.

“Pridružujem se timu Joška Klisovića, ostajem nezavisni zastupnik. Nakon smrti Milana Bandića intenzivno smo išli u razgovore. Oni su pokazali veliko razumijevanje i respekt prema mom dosadašnjem redu i timu i cijeli tim se priključuje. U kampanju se priključujem kao zamjenik gradonačelnika”, rekao je Petek za N1.

Ističe da su se okolnosti nakon smrti Milana Bandića promijenile. Petek dodaje da je od početka postojala mogućnost da idu na jednoj listi. “Ono što je pokazala svaka anketa do sada je da je najbolje da ne idemo s više od tri liste kako bi ostvarili maksimalni rezultat. Do dogovora je došlo prvenstveno jer su se nakon smrti Milana Bandića okolnosti promijenile. Sada gledamo drugačije prema izborima”, kazao je Petek.

Timu Joška Klisovića, kaže, priključuje se jer smatra da će ponuditi najbolju kvalitetu za upravljanje gradom Zagrebom. “Sad više ne gledamo tko će srušiti Milana Bandića, promjena je sasvim izvjesna. Ne želimo doći revolucijom na vlast nego želimo evoluirati sustav kako bi grad pružao maksimalnu uslugu”, zaključio je Renato Petek.

Komentiraj