Renato Petek iz Mađarske poručuje: “Neće proći”

Nezavisni kandidat na listi koalicije stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti u I. izbornoj jedinici, lista broj 10., Renato Petek u srijedu je u Mađarskoj prekrio sramotan spomenik ‘Rijeka-mađarsko more’, kojeg je mađarski premijer Viktor Orban svečano predstavio prije nepunih mjesec dana.

“Lijepi pozdrav g. Plenkoviću, Škori i ostalim suverenistima koji uopće nisu reagirali na Orbanovo poigravanje s poviješću ugarskog svojatanja našeg teritorija. HDZ-ova Vlada nas je i oko INE i politike prema HU pretvorila u mađarski privjesak.

Plenki, dosta mi je vaše lažne politike domoljublja i glumljenja čuvara hrvatske državnosti na koju smatrate da ste se preplaćeni. Istinski patriotizam nije ono što vi prodajte u Hrvatskoj već 30 godina. A kada treba obrusiti Orbanu, frendu iz Europskih pučana, diktatorskom uzoru, onda zabijete glavu u pijesak. Isto vrijedi i bivšeg HDZ-ova konzula u Pećuhu, Miroslava Škoru. Ako Vlada RH ne štiti interese naše zemlje, onda radi protiv naših interesa!

Pozdrav i svima u Ukrajni, Vojvodini, Slovačkoj i drugim zemljama koje Orban ponižava i plaši. NE-ĆE PRO-ĆI! Mi Hrvati smo možda mali, ali ponosan narod koji želi pošteno raditi i živjeti na svome, čuvati naše ljepote i resurse koje imamo i s njima odgovorno i solidarno raspolagati. Isključivo i beskompromisno u korist javnih interesa građana naše zemlje”, poručio je Petek.

Pogledajte video:

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Lijepi pozdrav gospodi Plenkoviću, Škori i ostalim suverenistima koji uopće nisu reagirali na Orbanovo…

Posted by Renato Petek on Wednesday, July 1, 2020

Komentiraj