Renato Petek: “Aktivira se nova epizoda gradonačelnika Milana Bandića, Mile Obećanovića”

Predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika Renato Petek u ponedjeljak je na konferenciji za novinare poručio da je dnevni red zagrebačke Gradske skupštine pun prijedloga koji se ne mogu realizirati.

“Ušli smo u izbornu godinu, u razdoblje kada se aktivira nova epizoda gradonačelnika Milana Bandića, Mile Obećanovića”, kazao je Petek i dodao da dnevni red Skupštine, koja će se održati u utorak, obiluje brojnim točkama i prijedlozima koji se uopće ne mogu realizirati, a “služe samo tome da bi se prikazalo da gradonačelnik nešto radi”.

Petek dodaje da smatra da se to prvenstveno odnosi na točke koje se reflektiraju na posljedice potresa i poplave prošle godine.

Podsjetio je i na riječi Milana Bandića nakon izborne pobjede 2017. godine. Tada je rekao da će ‘obevaćavti koliko je potrebno kako bi dobio novi mandat’.

Petek je Bandićev prijedlog o gradnji 30 zgrada s 90 stanova na području Klare za one čiji su objekti stradali u potresu, odnosno čiji će objekti ići u ozbiljnu zamjenu ili rekonstrukciju – nazvao listom želja. Ističe da ne piše koliko će to koštati, u kojem roku će se izgraditi i tko će to izgraditi. “Nema nikakvih detalja, to je samo najnovije obećanje Milana Bandića”, rekao je Renato Petek.

Komentiraj