Najinteresantnija utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva, barem kad je u pitanju klađenje u Kladionici Hrvatske Lutrije, bila je ona između reprezentacija Hrvatske i Rusije. Osim toga, iz Hrvatske Lutrije saznajemo da je na dan odigravanja te utakmice 7. srpnja 2018. ostvarena rekordna uplata sportskog klađenja od početka poslovanja Kladionice Hrvatske lutrije 2004., što znači da je to bio najbolji dan u poslovanju te kladioničke kuće u posljednjih 14 godina.

Znatno je povećana i visina svih uplata tijekom cjelokupnog trajanja Svjetskog prvenstva u Rusiji. U odnosu na period do početka SP-a, u ta četiri tjedna uplate sportskog klađenja u Kladionici Hrvatske lutrije povećane su za čak 34 posto, dok je broj uplaćenih listića povećan za 14 posto. Prosjek uplate po listiću povećan je za 16 posto.

Velika sportska događanja, poput Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, posebno su zanimljiva za klađenje pa uplate tijekom takvih događanja porastu. U Hrvatskoj lutriji ističu da podaci jasno pokazuju da su njihovi igrači u vrijeme SP-a bili skloniji uplatama s nešto većim ulozima no inače. Igrači su se uglavnom kladili na Hrvatsku i najveći je interes bio za hrvatsku reprezentaciju bez obzira s kim igraju. Zanimljivo je da se koeficijent na okladu da će Hrvatska biti prvak svijeta kretao od 40 prije prve utakmice protiv Nigerije, da bi na kraju pao na 2,9. Oklade na utakmicu Hrvatska – Francuska pokazale su da su se Hrvati kladili srcem. Naime, uplate da će Hrvatska pobijediti u regularnom dijelu utakmice i postati svjetski prvak bez da se igraju produžeci, bile su tri puta više u odnosu na okladu na pobjedu Francuske.

“Čestitamo našoj reprezentaciji na srebru zlatnog sjaja, jer svojim su igrama, trudom i zalaganjem učinili da je nogomet postao Više od Igre. Hvala im!”, poručila je glasnogovornica Hrvatske lutrije Ana Jazić.

Komentiraj