REFORMISTI ‘Nitko častan ne bi ulazio u koaliciju s HDZ-om krađom glasova SDP-a i partnera’

foto HINA/ Siniša KALAJDŽIJA/ ua

Reformista u četvrtak su odgovorili HNS-u kako je Radimir Čačić ponovio svoje dobro poznato stajalište da ni jedan častan čovjek u hrvatskoj politici, a posebno ne Savka Dabčević Kučar, ne bi ulazio u koaliciju s HDZ-om kupujući fotelje krađom glasova SDP-a i partnera koji su im povjerili mandate u Saboru.

“Još jednom naglašavamo, ne radi se o koaliranju s HDZ-om nego o krađi nezasluženih mandata. Gospodo, izađite na izbore samostalno, ne potpisujte zakletve da nikada nećete koalirati s HDZ-om pa tada odaberite svoje partnere ako dobijete i jedan mandat”, poručili su Reformisti HNS-u.

Iz HNS-a su ranije ustvrdili kako predsjednik Reformista Radimir Čačić, koji ih učestalo optužuje zbog suradnje s HDZ-om te tvrdi da se ona nikada ne bi dogodila da je on na čelu stranke, pokazuje bahatost, bezobrazluk, prepotenciju i laž, podsjećajući ga da je upravo on želio uvesti HNS u Vladu tadašnjeg HDZ-ovog premijera Ive Sanadera.

“Usput, gospodo iz HNS-a, samo ljudi bez ikakvih osnovnih znanja iz opće kulture mogu kao što to redovito čine Štromar, Bartinić i ostali iz HNS-a najpoznatiju rečenicu J.F. Kennedyja izrečenu na inauguraciji u Washingtonu 1961. koja glasi ‘Ne pitajte se što zemlja može učiniti za Vas, nego što Vi možete učiniti za svoju zemlju’ stavljati u usta Savke Dabčević Kučar jer, za razliku od njih, nikada si nije prisvajala tuđe zasluge, tuđe misli, tuđe glasove i tuđu pamet”, stoji u priopćenju Reformista.

Komentiraj