Bojan Zibar

REBECCA Nova kolekcija poznatog talijanskog dizajnera Alessandra Testia

Elegantno otvorenje trgovine Rebecca privuklo je brojne pripadnice ljepšeg spola, jedno je sigurno, okupljene uzvanike oduševio je novi brend nakita poznatog talijanskog dizajnera Alessandra Testia.

Šarmantni i ljupki nakit Rebecca omiljen je među ženskim pripadnicama diljem svijeta, a posebice se ističe vrhunskim talijanskim dizajnom te kvalitetnim, i prije svega, inovativnim materijalima. Naime, glavni dizajner i osnivač Alessandro Testi, poznat je po svojoj originalnoj ideji korištenja ”siromašnih” sirovina, koje dovodi do savršenstva pomoću vrhunskih tehnika prerade. Kao pionir provođenja trendova Alessandro Testi, zajedno sa svojim sjajnim dizajnerskim timom, koristi broncu i čelik, boji ih u žuto ili ružičasto zlato, na koje potom aplicira raznobojno drago kamenje i prelijepe kristale, stvarajući tako nakit snažne osobnosti.

Rebecca kolekcije nakita nose sa sobom dozu luksuza i elegancije, baš poput posljednje, nazvane Mediterraneo, koja se sastoji od ljupkih komada nakita s koraljnim cvijećem nježnih, pastelnih boja u glavnoj ulozi. Naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice svijetlih su i toplih tirkiznih, crvenkastih i nježno ružičastih koralja, pomno usklađenih s odrazima zlata i cirkona, prizivajući tako tople ljetne romantične dane.

Rebecca nakit kao stvoren je za snažne, samostalne i sofisticirane žene koje se usude biti drugačije, a osvojio je i poznate Hrvatice, poput Ivane Mišerić, Ane Begić, Korane Gvozdić i Ecije Ivušić. One su među prvima imale priliku vidjeti i isprobati it nakit.

Zanimljiv store pronađite ga na adresi Massarykova 11 (Grad Zagreb).

https://www.facebook.com/Rebecca-Nakit-Hrvatska-520919511596275 

https://www.instagram.com/rebeccajewelry_hrvatska

Komentiraj