REAL PREDSTAVIO JOVIĆA: “Danas sam najsretniji klinac na svijetu”

Srpski napadač Luka Jović predstavljen je u srijedu na Santiago Bernabéuu kao novi nogometaš Real Madrida. Jović je s ‘kraljevskim klubom’ potpisao ugovor na šest godina.

Predsjednik Reala Florentino Pérez zaželio je Joviću dobrodošlicu u Madrid. “Imao si nevjerojatnu sezonu, postigao 27 golova čime si postao jedan od najboljih strijelaca u Europi. Naši će navijači od tebe tražiti puno više jer znaju što sve možeš. Pred tobom je najveći izazov karijere”, rekao je čelnik Reala.

“Sada si nogometaš Reala. Čestitam i hvala ti što si izabrao naš dres u kojem ćeš izrasti u jednog od najboljih naadača svijeta. Znamo da su te željeli i drugi velki klubovi zbog tvog talenta i velikog zalaganja. Ali želio si biti dio legende Reala. Dolaziš u jedan od najvoljenijih klubova na svijetu sa samo 21 godinom. Ali, već si osvajao naslove u tri različite zemlje”, dodao je.

Pérez je naglasio kako je Real započeo s novim projektom kako bi zadovljio povijesnu opsesiju – pobjede. “Ovaj se klub nikada ne predaje i to ćemo dokazati. Želim dobrodošlicu igrač kojem je sudbina da bude jedan dio te misije. Biti ćeš okružen najboljim igračima na svijetu, sjajnim trenerom i, iznad svega, navijačima koji će te podupirati i voljeti”, zaključio je.

Luka Jović je kazao kako je danas ‘najsretniji klinac na svijetu’. “Dat ću sve od sebe kako bih pomogao Realu u osvajanju trofeja i titula. Hvala svima”, rekao je srpski napadač.

“Neću reći broj golova koji ću postići, dat ću sve od sebe u svakoj utakmici i nadati se da mogu ponoviti broj golova iz prošle sezone. Protekle sezone nisam igrao protiv španjolskih momčadi, ali španjolska liga je zajedno s Premierligom najbolja u Europi i nadam se da ću dobro igrati”, dodao je.

Istaknuo je kako Real iza sebe nema najbolju sezonu, ali se nada da će sljedeća biti bolja. “Čim me Real nazvao, odmah sam prihvatio ponudu. Ne želim puno pričati o sebi, imam još dosta toga za naučiti”, zaključio je 21-godišnjak.

Komentiraj