Reakcije nakon poraza: “Svi su htjeli nešto više, treneri su se trudili. nema se kome što zamjeriti”

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je novi poraz na Europskom prvenstvu. U ogledu drugog kola skupine I, u Budimpešti, Danska je pobijedila Hrvatsku 27-25 (12-11). Ovim je porazom Hrvatska ispala iz borbe za europsku medalju.

Nakon blijedog izdanja protiv Crne Gore ovaj put su hrvatski rukometaši odigrali hrabru, srčanu i vrlo dobru utakmicu, ali ni to nije bilo dovoljno za odličnu Dansku. Najbolji strijelac Hrvatske bio je Marino Marić.

“Svi su htjeli nešto više, treneri su se trudili. Momci koji su danas bili tu dali su sve od sebe, nema se kome šta zamjeriti. Danci su igrali mudro, pametno, odlučili su da se neće puno trošiti u napadu”, rekao je Marić nakon susreta za RTL.

“Ne znam što da kažem, stvarno sam ponosan na ekipu. Kako smo se borili, bilo kakav rezultat bio, ostavili smo srce na terenu. Znao sam da će biti teško, ali morali smo pokazati karakter nakon utakmice s Crnom Gorom”, dodao je Ivan Martinović.

Svoje debitantske nastupe upisali su Mateo Maraš i Kristian Pilipović.

“Mislim da smo dali sve od sebe i da smo ostvarili maksimalno s ovim kadrom. Super sam se osjećao kao i cijela ekipa i želimo zahvaliti navijačima na tribinama”, rekao je Maraš, a Pilipović je dodao: “Najveća i moram priznati najteža utakmica za mene. Ispunio se moj san. Sigurno za godinu, dvije to će biti puno bolja Hrvatska. Što se tiče navijanja, ovo je bila najljepša utakmica moje karijere”.

Hrabro i srčano, ali nedovoljno za raspoložene Dance. Hrvatska ispala iz borbe za europsku medalju

Komentiraj