Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

REAKCIJE NA SRAMOTNI NAPAD Maras: “Bandiću, ja sam rodio”; Petrov: “Bandić se mora povući iz

Nedugonakon što su mediji objaviliu skandalozne transkripte audio snimke na kojoj se čuje kako Bandić na odvratan način vrijeđa Mirjanu Hrgu, stižu i prve reakcije.

 

Bivši Bandićev stranački kolega, SDP-ov Gordan Maras na Facebooku je napisao kako je ovaj Bandićev ispad sramotan.

“Vidim da je Bandić napao Hrgu da nije rodila, da ne zna i nema mu što pričati o vrtićima. Sramotno od Bandića!

Ja mu poručujem, iako to nije važno za pitanje vrtića i škola, ja sam “rodio” i sve što je rekla Hrga je točno. Bandić laže.

Moja i ostala djeca u Zagrebu moraju nositi higijenske potrepštine od doma jer vrtići i škole očito nemaju sredstava. I tako već godinama.

Bandić troši naše novce okolo kao “pijani milijarder”, a tamo gdje treba novaca nema.

Nosi si doma te fontane Bandiću, opremi škole i vrtiće”, napisao je Maras.

Petrov: Bandić se mora povući

Čelnik Mosta Božo Petrov također je na Facebooku komentirao istup Milana Bandića.

“Danas smo imali prilike čitati o vrlo ružnim riječima koje je gospodin Milan Bandić, nakon završetka intervjua u emisiji RTL Direkt, uputio voditeljici Mirjani Hrgi.

Izjava o tome kako gospođa Hrga ne zna ništa o dječjim vrtićima jer sama nema djecu, govori kako gospodin Bandić ne posjeduje ni osnove kulture i pristojnosti. On ne bi trebao uopće javno nastupati, a kamoli biti premijer. Svatko mora poštovati osoban odabir pojedinca, a javne osobe i političari moraju biti uzor i prenositi takve vrijednosti.

Nažalost, pored svih afera koje Milanu Bandiću ne služe na čast, ovo je samo još jedan postupak u nizu koji dokazuje da se on mora povući, ne samo iz parlamentarne kampanje, već iz političkog života općenito”, napisao je Petrov.

Komentiraj