BELJAKOVA ODLUKA Miljenić: ‘U ovom slučaju prevareni su birači Narodne koalicije, a to su i naši birači’

FaH

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak objavio je kako Andrej Plenković može računati na njegove potpise za sastavljanje Vlade. Njegova odluka izazvala je razočaranje kod članova Narodne koalicije.

Na Facebooku su se oglasili Domagoj Hajduković i Orsat Miljenić.

‘Mislim da HSS doista radi veliku grešku. Zajedno smo stajali rame uz rame u kampanji i ponudili građanima nešto drugo i bolje. Ovakve poruke i odluke smo previše često viđali u politici i takve stvari građane ne žele vidjeti od ljudi kojima su dali svoje povjerenje i glas’, napisao je Hajduković.

Orsat Miljenić smatra kako je potez Kreše Beljaka prevara birača Narodne koalicije.

‘Upravo sam vidio vijest da će HSS podržati HDZ-ovog mandatara za sastav Vlade. Naravno da svaka stranka ima pravo odlučivati o vlastitom političkom smjeru, ali nijedna nema pravo prevariti birače. U ovom slučaju prevareni su birači Narodne koalicije, a to su i naši birači.

SDP će biti čvrsta oporba vlasti ovakvog HDZ-a i njegovih starih i novih satelita. Ovakvo ponašanje samo dodatno doprinosi već ionako sveprisutnom nepovjerenju hrvatskih građana u političke stranke’, izjasnio se na Facebooku Miljenić.

Podsjetimo kako je predsjednik HSS-a Krešo Beljak izjavio da će HSS dati podršku Plenkovićevoj vladi svojim potpisima i rok od 100 dana u kojim ga neće dirati.

Komentiraj