HINA/ Mario STRMOTIĆ

REAKCIJE IZ HAJDUKA NAKON ŽDRIJEBA “Cilj nam je ulazak u skupine EL bez obzira tko bude stajao sa suprotne strane”

Nogometaši splitskog Hajduka u ponedjeljak su saznali protivnika u drugom pretkolu Europa lige. Biti će to pobjednik susreta Levskog iz Sofije i crnogorske Sutjeske. Prva utakmica drugog pretkola igrat će se na Poljudu 13. srpnja, a uzvrat tjedan dana kasnije.

“Teško je kazati jesmo li imali sreće ili ne ždrijebom. Levski je veliko nogometno ime, osvojili su treće mjesto u bugarskom prvenstvu što nikako ne može biti rezultat kojeg se može zanemariti”, prve su reakcije trenera Joana Carrilla nakon ždrijeba. Ipak, dodaje da će se njegova momčad dobro pripremiti i za njih i za Sutjesku.

Ždrijeb su komentirali i kapetan ‘Bilih’ Zoran Nižić te Ante Erceg, najbolje ocijenjeni igrač Hajduka u prošloj sezoni po izboru članova.

“Na ždrijeb i protivnika ne možemo utjecati, cilj nam je ulazak u skupine Europske lige bez obzira tko bude stajao sa suprotne strane”, rekao je Nižić dodajući da će se maksimalno pripremiti te dozirati formu da u obje utakmice odigraju najbolje što mogu.

Erceg je kazao da u prvoj utakmici pred svojim navijačima očekuje pune tribine i da ne prime pogodak. “Na nama je da dokažemo na travnjaku da smo bolja momčad, neovisno o tome protiv koga budemo igrali”, rekao je Erceg za službene stranice kluba.

Komentiraj