HINA

REAKCIJA NA PISANJE NACIONALA ‘Pitanje je što će mi sljedeće izmisliti’

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u razgovoru za 24sata poručio je kako je samo pitanje vremena kada će se vratiti u politiku.

“I stanje u stranci i sve skupa motivira me da se vratim u politiku, ali pitanje je što će mi sljedeće izmisliti. Očito se u stranci boje i računaju na moj povratak više nego ja. U HDZ-u puno nezadovoljnih ljudi komunicira sa mnom, u strahu su”, kaže Karamarko dodajući kako ove godine planira završiti jedan projekt i djeci osigurati egzistenciju. Naglasio je kako ga je politika puno koštala i da joj je puno dao.

U poslijepodnevnim satima utorka reagirao je na članak u novom broju Nacionala, kojem je dostavljena dokumentavija da je Karamarko u Katastru Grada Zagreba upisan kao osoba koja se nalazi u posjedu polovice najmanje milijun i pol eura, odnosno oko 12 milijuna kuna, vrijedne vile u elitnom zagrebačkom naselju Bukovcu.

EKSKLUZIVNO Skriveno tajno bogatstvo Tomislava Karamarka

“Kvazimedijski jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek. Prema njihovim “neumoljivim dokazima”, danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca. Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: “Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici”. U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji”, poručio je Karamarko putem Facebooka.

Poštovani prijatelji, želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom…

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, January 2, 2018

Komentiraj