facebook.com

REAKCIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Brat Sylvestera Stallonea nezadovoljan dodijelom Oscara

Frank Stallone vrlo je teško podnio činjenicu da njegov stariji brat Sylvester ove godine nije dobio Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu, a gnjev je javno iskazao na Twitteru. 

Kralj akcijskih filmova, šezdesetdevetogodišnji Sylvester Stallone, ove je godine bio jedan od favorita za najbolju mušku sporednu ulogu u filmu “Creed”, no zlatni kipić pred nosom mu je odnio Britanac Mark Rylance za ulogu ruskoga agenta u filmu Stevena Spielberga “Most špijuna”.

  • “Akademija bi se trebala sramiti. Jasno je kao dan da je pobjednik Sly. Ma koji Mark? To su sve holivudske budalaštine”, tweetao je u ponedjeljak glumac i glazbenik Frank Stallone

 

“Mark Rylance se, za boga miloga, nije uspio ni počešljati kako treba! Ovo je treći put da je Sly nominiran za Oscara. Moj je brat stvorio dvije američke ikone u 40 godina, boksača Rockyja i bivšeg vojnika Ramba. E da sam ja Mark, bilo bi me stvarno sram”,  nastavio je Stallone mlađi, pišući uvrede i psovke na svom Twitter računu.

No Sly je pokazao da zna gubiti. Na svom Instagramu objavio je fotografiju s dodjele Oscara na kojoj namiguje i drži prste u obliku slova V uz komentar: “Za sve prave Rockyje na svijetu – slijedite svoje snove.”

Nakon toga je reagirao na bujicu neprikladnih bratovih tweetova: “Vrlo sam sretan. Pokušajte shvatiti…. da je moj brati vrlo emotivan jer je prema meni nastrojen zaštitnički i želi mi najbolje.”

Drugi veliki filmski snagator, Arnold Schwarzenegger stao je u obranu svojeg filmskog i osobnog prijatelja napisavši na Facebook stranici: “Zapamti Sly, malo je važno što kažu drugi. Za mene si ti najbolji. Ti si pobijedio i vrlo sam ponosan na tebe.”

Komentiraj