Facebook/Bojan Bogdanović

REAKCIJA NA BOGDANOVIĆEVU OBJAVU Pročitajte što je poručio Hrvatski košarkaški savez

Nakon jučerašnje objave hrvatskog košarkaškog reprezentativca Bojana Bogdanovića, koji se na Facebooku požalio na uvjete u kojima reprezentacija putuje prema Južnoj Americi, reagirao je i Hrvatski košarkaški savez.

“Hvala HKS-u i HOO-u što su se potrudili i priuštili nam komfort kakav zaslužujemo na putu od 32h.Uvjeti su nam uvijek bili na nivou”, napisao je Bogdanović uz fotografiju koja pokazuje koliko mjesta imaju naši reprezentativci.

Hvala HKS-u i HOO-u sto su se potrudili i priustili nam komfort kakav zasluzujemo na putu od 32h.,Uvjeti su nam uvijek bili na nivou
#sretnanovagodina #rimbuenosaires

Posted by Bojan Bogdanovic on Wednesday, July 27, 2016

“Hrvatski košarkaški savez je u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom stožeru osigurao najbolji i najkomforniji prijevoz do Cordobe, a posebno s obzirom na njenu udaljenost. Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni, jer nas je u toj namjeri spriječilo nekoliko objektivnih razloga.

Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. srpnja na Olimpijske igre i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mjesta u zrakoplovu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude zrakoplovnih tvrtki.

Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dvije skupine, veliki dio preko Rima, dok je manji dio članova stručnog stožera, zbog potpune popunjenosti zrakoplova, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju pa tako ni mjesta u poslovnoj klasi.

Na kraju, ono najvažnije, cijela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu”, stoji u službenom priopćenju objavljenom na stranicama HKS-a.

Komentiraj