Prema neslužbenim informacijama, Gradska skupština Grada Zagreba na sljedećoj će sjednici donijeti odluku o uvođenju novih propisa za sve taksi-tvrtke koje posluju na području Grada Zagreba.

 

Tim povodom, odlučila je reagirati i uprava Cammeo grupe, vodeće hrvatske taksi kompanije, koja je, ušavši  na  zagrebačko taksi-tržište, srušila monopol i uvela niz inovacija koje su značajno doprinijele općoj potražnji za taksi-uslugom. Cammeo grupa je time ujedno potaknula stvaranje taksi-navika te se nametnula kao tvrtka visokih profesionalnih standarda.

„Naša dosadašnja komunikacija s Gradom Zagrebom je bila na zavidnoj razini i pomalo smo zabrinuti jer nas nitko nije kontaktirao.  Stoga smo i službeno zamolili nadležne gradske službe koje rade na izradi ovog propisa da nam dostave detaljnije obrazloženje i prijedlog propisa. Smatramo da kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u taksi – djelatnosti možemo pridonijeti stvaranju kvalitetnih propisa koji unaprjeđuju kvalitetu usluge.“ rekao je generalni direktor Cammeo grupe Vladimir Minovski.

Komentiraj