RE/MAX Hrvatska

RE/MAX Hrvatska obilježio desetu godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj

Hrvatska podružnica RE/MAX-a, svjetske franšizne mreže agencija za nekretnine, uspješno posluje već deset godina i broji 23 ureda u kojima je zaposleno 150 djelatnika.

Jubilarni rođendan obilježen je uz cjelodnevni program, edukaciju i večernje druženje. Članovima tima iznimno je bio koristan edukativni trening gosta predavača, poslovnog govornika Barışa Kılıçarslana. Edukacija je bitna u poslovanju s nekretninama kako bi uz ulaganje u trening i učenje iz iskustva najboljih osigurali nova poboljšanja u poslovanju te tako nastavili s rastom i razvojem RE/MAX-a u Hrvatskoj.

“Sretni smo što možemo reći da smo u ovih deset godina uspješnog poslovanja došli do toga da smo danas lider na tržištu nekretnina, a iz godine u godinu bilježimo rast u svim segmentima poslovanja. Nakon prvih deset godina, nastavljamo s ciljem izgradnje najvećeg i najinovativnijeg nekretninskog sustava u Hrvatskoj s profesionalnim agentima koji nude vrhunsku uslugu svojim klijentima”, rekao je Vladimir Žerjavić, regionalni direktor RE/MAX Hrvatska.

Počasna priznanja  dobili su agenti s najduljim stažom u tvrtki. Proslava je nastavljena u večernjim satima uz zabavni program.

Komentiraj