Koncert Dubioza Kolektiva planiran za 17. studenog u Domu sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja. U danima kada se potražnja za ulaznicama jako zahuktala donesena je odluka o preseljenju koncerta u najveću hrvatsku dvoranu – Arenu Zagreb.

Nakon objave ‘Apsurdistana’ 2013. godine Dom sportova je bio prva velika dvorana koju je bend rasprodao (čak devet dana uoči održavanja), a nakon koje je slijedio ostatak regije – Sarajevo, Split, Beograd, Ljubljana, Skopje, Sofija i glasoviti pulski Amfiteatar. Sada, neposredno nakon objave novog albuma ‘Pjesmice za djecu i odrasle’ Dubioza kreće prema zagrebačkoj Areni.

Selidba u Arenu Zageb (17. 11.) pokazala kao jedini razuman izbor zbog kojeg brojni zainteresirani neće ostati razočarani. Iako takva akcija vuče izuzetno visoke dodatne troškove bend i organizator inzistirali su na zadržavanju cijena pristupačnih svima.

U prodaji su ulaznice za Parter, Donju i Gornju tribinu.

Prodaja ulaznica krenula je na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za sektor Parter.

Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica htjeti ići na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti na [email protected] najkasnije do petka (03.11.) gdje će dobiti upute gdje i kako će zamjeniti svoje ulaznice.

Od četvrtka (26.10.) svi fanovi Dubioze moći će chatati na Viberu uz besplatne stickere benda, a u ponedjeljak (13.11.) Menart će objaviti dugoočekivani novi album ‘Pjesmice za djecu i odrasle’ s kojeg su već skinuta dva singla ‘Himna generacije’ i duet s Dinom Dvornikom ‘Treba mi zraka’.

Komentiraj