RASPLET DRAME U OSIJEKU: Goli mladić ubio se skokom s krova, prije toga je izbo 31-godišnjaka

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

JUČER su u središtu Osijeka u dvorištu zgrade u Strossmayerovoj ulici pronađeni mrtvi 27-godišnji mladić, dok je u stanu na četvrtom katu iste zgrade pronađen teško ozlijeđeni 31-godišnjak koji je prevezen u KBC Osijek. Policija je dojavu dobila u 9:30 ujutro.

Iako je i dalje u tijeku kriminalističko istraživanje, Index doznaje kako preminuli mladić nije bio podstanar u stanu u kojem je došlo do teškog sukoba koji je završio tragično.

Glasnogovornik PU Osječko-baranjske Darijo Premec danas je rekao kako treća osoba koja se spominje u medijima uopće nije vezana za ovaj događaj.

“Ono što smo dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrdili je da je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između dvije osobe kada je 27-godišnjak zadao više ubodnih rana 31-godišnjaku, a nakon toga je otišao na krovište zgrade, skočio i smrtno stradao. Ne znamo pod utjecajem čega je bio, ali ponašanje je bilo krajnje čudno.  Nastavljamo provoditi kriminalističko istraživanje, a 31-godišnjak ima i dalje teške ozljede. Državni odvjetnik vodi dio dokaznog postupka i prema njegovim navodima i mjerama će se odraditi vještačenja. Ono što mogu potvrditi je da osoba koja je smrtno stradala nije podstanar u tom stanu”, rekao je Premec.


Preminuli i ozlijeđeni mladić, neslužbeno doznaje Glas Slavonije, bili su iz Slatine. Kada je ozlijeđeni pronađen, bio je pri svijesti i komunicirao s okolinom. Po dolasku u bolnicu hitno je operiran, a zatim i prebačen na intenzivnu njegu.

Tijekom svađe 31-godišnjak je zadobio nekoliko uboda nožem u gornji dio tijela. Stanari koji žive u zgradi prije nego što su kontaktirali policiju čuli su galamu i lomljavu iz stana.

Komentiraj