“Moj je san jučer umro”, napisao je Claudio Ranieri u službenom priopćenju nakon što je u četvrtak dobio otkaz u Leicesteru, devet mjeseci nakon osvajanja povijesnog naslova prvaka Engleske.

Manje od 24 sata od minimalnog poraza ‘Lisica’ u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Leicester je Talijanu Ranieriju uručio otkaz. Klub je samo jedan bod iznad zone ispadanja, a zaključili su svoje nastupe i u engleskim kupovima.

“Nakon velike prošlogodišnje euforije zbog osvajanja naslova prvaka, sanjao sam da ću ostati u Leicesteru, klubu kojeg volim i kojeg ću uvijek voljeti. Nažalost, nije tako završilo”, započeo je svoje priopćenje talijanski trener.

U njemu je zahvalio svojoj supruzi i obitelji, te Leicesteru. “Bila je ovo nevjerojatna avantura i nosit ću je zauvijek u sebi. Bilo je zadovoljstvo i čast biti prvakom sa svima vama”, napisao je.

“Nitko mi nikada neće moći oduzeti ono što smo postigli zajedno”, zaključio je Ranieri ističući veliku zahvalnost navijačima, kojima je poručio da se nastave smiješiti.

Komentiraj