Sergio Ramos, branič Španjolske koji je u utorak promašio jedanaesterac u utakmici protiv Hrvatske, posljednju utakmicu grupne faze natjecanja na Europskom prvenstvu nazvao je – čudnom. Nakon prvog poraza ‘Furije’ na Europskim prvenstvima od 2004. godine, Španjolsku sada čeka puno teži ždrijeb – već u osmini finala igraju protiv Talijana, a kasnije ‘vrebaju’ i Nijemci. Hrvatska, pak, u osminu finala odlazi s prvog mjesta, a svog će protivnika saznati danas.

“Bila je to čudna utakmica. Dominirali smo na početku, bili naprijed, oni nisu imali puno prilika, uhvatili su nas iz jedne kontre a ja sam uz to još promašio penal, te smo na kraju završili poraženi”, sažeo je utakmicu Ramos.

Smatra kako je Španjolska igrala dobro i mogla izvući povoljniji rezultat. “Ali, iz ovakvih utakmica treba nešto naučiti kako nam se slično ne bi ponovilo u osmini finala”, dodaje.

Kapetan Real Madrida svjestan je da Španjolsku čekaju okršaji sa favoritima za osvajanje ovog EURO-a. “Čeka nas ples s favoritima no da bi smo bili prvaci moramo sve pobijediti”, zaključio je.

Komentiraj