Rammstein predstavili novu pjesmu astronautu na Međunarodnoj svemirskoj postaji

Njemačka grupa Rammstein upriličila je premijeru svoje nove pjesme s predstojećeg albuma francuskom astronautu Thomasu Pesquetu koji se trenutno nalazi na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Bubnjar Rammsteina Christoph Schneider povezao se s Thomasom Pesquetom izravno iz svog doma kako bi mu predstavio još neobjavljenu pjesmu. Tim povodom je na Instagramu napisao: “Osjećao sam se kao da mi se ostvario dječji san – razgovarati s osobom koja živi na nebu, dijeliti pogled kakav i on ima i ponovno shvatiti koliko smo svi mali u usporedbi s dubinom svemira. On je prvi poslušao jednu od naših novih pjesama s nadolazećeg albuma. Premijerno je prikazana na nebu, što je za nas čast.”

No Rammstein nije prvi bend koji je jednu od svojih pjesama premijerno predstavio Thomasu Pesquetu na Međunarodnoj svemirskoj postaji. Još u svibnju, Coldplay su tom astronautu premijerno predstavili svoj singl ‘Higher Power’.

Rammstein je još u veljači ove godine potvrdio da su snimili novi album tijekom izolacije. “Činjenica da nismo mogli nastupiti uživo povećala je našu kreativnost. Imali smo više vremena za razmišljanje o novim stvarima i manje ometanja. Kao rezultat toga, snimili smo ploču koju nismo planirali.”, rekao je tada klavijaturist grupe Christian Lorenz.

Unatoč pripremama za izlazak novog albuma grupe Rammstein, frontmen Rammsteina Til Lindemann najavio je europsku solo turneju za 2022. godinu. Samostalni singl ‘Ich hasse Kinde’ objavio je još u lipnju ove godine.

 

Komentiraj