NAKON ŠTO SE IZVANREDNI POVJERENIK ANTE RAMLJAK požalio da prilikom ulaska u Agrokor nikome nije mogao vjerovati jer je sve bilo premreženo Todorićevim rođacima i kumovima, Nacional je otkrio nekoliko tvrtki povezanih s obitelji Todorić koje su još uvijek u poslovnom odnosu s Agrokorom

Kome sam mogao vjerovati, znate li koliko je Todorić imao svojih rođaka i kumova tamo? Kome sam mogao vjerovati, morao sam dovesti ljude s kojima sam radio”, izjavio je prošloga tjedna pred saborskim Odborom za gospodarstvo izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak. Ramljakove riječi potvrđuju informacije do kojih je došao Nacional, a po kojima se na policama Konzuma još uvijek mogu naći proizvodi tvrtki povezanih s obitelji Todorić. Po podacima iz Sudskog registra niz tvrtki koje su povezane s Todorićem još uvijek su u poslovnom odnosu s Agrokorom, a neke čak imaju i sjedište na istoj adresi na kojoj je i sjedište Konzuma.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakTrećeligaš Wigan izbacio City iz FA kupa
Sljedeći članakLibanonska vojska će se suočiti sa svakom “izraelskom agresijom”
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.