Ramljak se obratio zaposlenicima Agrokora

HINA/ Denis CERIĆ

Nakon što je podnio neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika za Agrokor, Ante Ramljak se obratio i zaposlenicima Agrokora. Poručio im je da je pnosa na očuvana radna mjesta, te zahvalan na podršci u povjerenju koje su mu pružili.

“Jučer sam podnio neopozivu ostavku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno je radila protiv ovog procesa. Izuzetno sam ponosan na sačuvana radna mjesta i rezultate koje smo zajedno ostvarili u proteklih deset mjeseci.

Stabilizirali smo poslovanje kompanija, vratili povjerenje dobavljača i spriječili propast kojoj smo gledali u oči u travnju prošle godine. Osigurali smo i preduvjete da vjerovnici mogu nastaviti sa pregovorima i uspješno privesti nagodbu kraju.

Želim vam da uspješno nastavite s radom i svojim rezultatima polažete odgovornost prema ciljevima koje smo postavili. Hvala na povjerenju i podršci koju ste mi pružili, puno mi je značila”, napisao je Ramljak.

Komentiraj