Ralph Echemendia o najčešćim oblicima cyber opasnosti

danikomunikacija.com (facebook.com)

Poznatiji konzultant u otkrivanju cyber opasnosti, Ralph Echemendia, dolazi na festival Dani komunikacija. Google, Microsoft i NASA angažirali su ga kako bi educirao njihove tehničke timove, radio je na snimanjima hit serije ‘Mr. Robot’ te filmova ‘Snowden’ i ‘Nerve’, pišu danikomunikacija.com.

Život u online svijetu postao je svakodnevica, a tanka granicu između cyber sigurnosti i opasnosti česta su tema. U predavanju ‘How safe are we?’ predavač će predstaviti popularne teme poput krađe identiteta, prodaje podataka, lažnih vijesti i ranjivosti kriptovaluta.

Neki od istaknutih govornika tradicionalno bogatog programa Dana komunikacija, su globalni lideri Matt Biespiel, osvajač nagrade za najboljeg oglašivača na svijetu i dvostruke nagrade za najefikasnijeg oglašivača na svijetu; Yousef Tuqan Tuqan, digitalni evanđelist i globalni direktor za inovacije konzultantske tvrtke, Che-Wei Wang, jedan od svjetskih stručnjaka koji utire put drugima u segmentu generativnog dizajna te Mark Earls, stručnjak za bihevioralnu psihologiju i autor bestsellera o ponašanju potrošača.

Komentiraj