Sutrašnju uzvratni utakmicu protiv Grčke u subotu je na konferenciji za novinare najavio i Ivan Rakitić, koji kaže kako je u nogometu sve moguće, pa tako i nadoknaditi razliku od tri gola. “a sam igrao u Pireju i znam da nas čeka pakao! Moramo ući u utakmicu kao da prve nije ni bilo. Mi ćemo krenuti kao da je ovo prva utakmica i ići ćemo na pobjedu”, rekao je Rakitić i ponovio kako će Grci biti posebno motivirani sa željom da se dokažu navijačima.

“Ne očekujem težu utakmicu. Nije nam bilo lako u Zagrebu, neće biti ni ovdje. U Zagrebu smo nametnuli svoj ritam i zato smo tako odigrali. Igramo protiv jako dobre reprezentacije i znamo da će biti motivirani”, istaknuo je.

Rakitić naglašava kako sutra moraju ponoviti nivo na kojem su igrali u Zagrebu, a upozorava i na pritisak publike u Grčkoj. “Moramo odigrati najbolju utakmicu i moramo biti spremni na sve. Ne smijemo ništa prepustiti slučaju”, kaže Rakitić dodajući da moraju dati sve od sebe jer im je Rusija velika želja.

“Naša je dužnost da se zahvalimo bivšem izborniku i stožeru. S njim smo krenuli i njegove su zasluge za dio bodova. Novi izbornik je došao s novim idejama. Znam ga otprije, znam njegov žar i znam da je pobjednik. On je jako pozitivan, dobro smo krenuli i želimo da ovdje bude u budućnosti i nakon Grčke”, zaključio je.

Komentiraj