RAJKO OSTOJIĆ: “Pričekajmo, ali za početak nije dobro”

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić u ndjelju je komentirao izlazne ankete, prema kojima Restart koalicija dobiva 44 mandata, čak 17 manje od HDZ-a.

“Izlazne ankete nisu dobre, loše je i što je na izbore izašlo 100.000 građana manje nego na prošlim izborima, ali vidjet ćemo što će se dogoditi s izlaznim anketama za jednom sat vremena. i, naravno, kad počnu dolaziti prvi rezultati. Izlazne ankete su dosad pogađale uz odmak od jedan posto, ali to je na nacionalnoj razini. Jedan posto u bilo kojoj jedinici znači jedan do dva madanta više, prema tome, pričekajmo, ali za početak nije dobro”, rekao je za RTL Ostojić.

Dodao je da će se svakako konsolidirati i pogledati gdje su dobili, gdje nisu. “Po izlaznim anketama pad je u nekoliko zagrebačkih jedinica, slično je u III. izbornoj jedinici, ali pričekajmo. Za početak zahvala svima koji su izašli na izbore. Naravno, šteta što to radimo u ovo vrijeme”, dodao je Ostojić.

Rekao je da je ‘narod uvijek u pravu’ i poslao poruku da bi se većina morala formirati što prije. “Očekujemo da se formira većina što prije, radi svih građana. Ono što nas čeka na jesen nije dobro”, rekao je.

Tijek izborne noći uživo pratimo OVDJE

Komentiraj