Rajko Ostojić: Ne bojim se revanšizma

Zarko Basic/PIXSELL

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić, koji je na izborima za predsjednika te stranke podržavao Zlatka Komadinu, poručio je u subotu navečer kako se ne boji revanšizma te dodao da je u SDP ušao zbog socijaldemokracije, na poziv Ivice Račana, a ne “kao neki koji su u stranku ušli 15 dana prije nego što je pobijedila na izborima”.

“Zašto bih se bojao revanšizma? Članovi su odlučili i to treba poštovati. I sada bih ponovio sve što sam rekao zadnja dva mjeseca. Nemam se kome što ispričati jer nisam nikoga vrijeđao. Čuo sam da su se neki ispričali! Vjerojatno imaju razloga za to”, kazao je Ostojić novinarima ispred središnjice stranke upitan strahuje li od revanšizma.

U stranci, ističe, ima karijerista koji u nju ulaze 15 dana prije izbora. “Znate ono, kada SDP treba dobiti izbore, onda se 15 dana prije uključe u stranku. Toga ima u svakoj stranci, posebno u SDP-u. Ja sam nisam ušao u SDP 15 dana prije izbora. U SDP sam ušao kao sveučilišni profesor i, kao što znate, još uvijek sam profesor”, poručio je Ostojić.

Komentiraj