Rajko Ostojić: “Grbin nema ni program ni politiku, a bavi se samo odstrelom iz stranke”

Bivši SDP-ov ministar zdravstva Rajko Ostojić, jedan od članova SDP-a koji su u utorak izbačeni iz stranke, izjavio je kako predsjednik stranke Peđa Grbin nema ni program ni politiku.

“Peđa Grbin nije bio moj izbor. Nikada. A zašto je to tako? Jednostavno, nije taj, nije onaj koji vodi, onaj koji okuplja i to se vidi, to vide naši građani, dan za danom…”, kazao je Ostojić.

“S moje strane pružio sam kolegijalnu potporu i mir u medijima, da provede program, ali njega nema. A ni programa… Ni politike, čak ni u ovim, izvanrednim, COVID-19 uvjetima. Jedino čime se bavi ovih godinu dana jest odstrel njemu nepodobnih članica i članova diljem Hrvatske”, kaže Ostojić.

“Želim se ispričati Vama, građanke i građani RH, za apsolutnu nezainteresiranost i ignoranciju takozvanog novog SDP-a za Vaše probleme i želim da znate kako SDP ima puno više za ponuditi od Peđe Grbina. Konačno, Grbinov me potpis nije činio SDP-ovcem, niti će me ma ni za milimetar udaljiti od vjere i posvećenosti socijaldemokraciji”, kazao je Rajko Ostojić.

Komentiraj