Novoizabrani potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić večeras je u ‘Pressingu’ N1 televizije kazao kako je predsjednik SDP-a Davor Bernardić njegov osobni izbor.

Na pitanje voditelja Petra Štefanića je li Bernardić njegova lutka na koncu, Ostojić odgovara: “Ma dajte, molim vas, nemojte takvim riječima ni o meni ni njemu govoriti”. Ostojić je rekao kako je Arsen Bauk jedan od ozbiljnih kandidata za šefa Kluba zastupnika.

“Kad vidite tko su majstori procedure – to su Grbin i Bauk. Dugo su u Saboru pa znaju proceduru. Imamo dva ozbiljna kandidata, a tu je i Hajdaš Dončić”, istaknuo je dodajući da je Bernardiću sugerirao da on ne bide šef Kluba zastupnika jer to nije uobičajeno.

Milanka Opačić, kaže, do daljnjega ostaje na mjestu potpredsjednice Sabora. “Milanović je napravio puno toga dobrog i lošeg stranku. Sve što je dobro nastavljamo, a ono što je loše ispravljamo”, rekao je Ostojić.

Dodao je kako smatra da se Bernardić ne bi trebao kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika. “Da je Bernardić izgubio on bi bio kandidat za gradonačelnika. Ja sam bio uvjeren da će on to dobiti”. Na pitanje voditelja hoće li SDP dati podršku Anki Mrak Taritaš za gradonačelnicu Zagreba, Ostojić kaže kako će SDP imati svog kandidata.

Komentiraj