RAFAEL RAFO DROPULIĆ: ‘Danas živim za Boga i sve podređujem njegovim željama’

Davor Puklavec/PIXSELL

Pobjednik reality showa Story Super Nova i Farma, Rafael Rafo Dropulić, radi kao viši stručni referent u Odjelu za turizam, pet godina je sretno oženjen, posvetio se vjeri te ne preporuča nikome da kupi njegov album, piše jutarnji.hr.

Na prvom mjestu u životu mu je obitelj, uz što je povezana snažna vjera.

“Spoznaja da me Bog voli iako sam odvratan i da ima snagu promijeniti sve aspekte moga života nabolje, te dovesti moj život u stanje radosti, sreće, zadovoljstva i punine, mislim da je to bio najveći poticaj za vjeru. Mislio sam da ću umrijeti nesretan, a na kraju se pojavi frajer Isus koji mi kaže da me voli iako sam glup kao točak, te da prestanem gubiti vrijeme na ispraznosti jer on ima rješenje za sve”, prokomentirao je.

Nakon prvog i jedinog glazbenog albuma ‘Mangipe’ okrenuo se duhovnoj glazbi. Uskoro će voditi televizijsku emisiju ‘Blagoslovljen tek’. Ne preporuča nikome da kupi njegov album.

“Ne izlazim vani po klubovima, ne posjećujem nikakve evente, čak ne izlazim vikendima u grad i slično. Kako u Zagrebu vrijeme brzo leti imam taman vremena da se družim s obitelji i prijateljima koji se kreću u istim krugovima kao i ja. Baviti se glazbom jer ju voliš i uživaš u njoj, to je nešto drugo. Zato, dokle god uživaš u tome, sviraj”, rekao je po pitanju vremena provedenog u showbizu i na estradi

Kršćanska vjera postala mu je vodilja i mjerilo života.

“Prije sam živio sebi i za sebe. Sve sam podređivao vlastitim željama. To mi je donosilo samo nesreću. Danas živim za Boga i sve podređujem njegovim željama. Naravno, to nije lako”, otkrio je Rafael Rafo Dropulić.

Komentiraj