FaH

RADNIČKA FRONTA: Prosvjed “Karamarko odlazi” danas na Markovu trgu

Radnička fronta danas u 18 sati organizira prosvjed na zagrebačkom Markovu trgu. Glavni cilj prosvjeda je poruka da cijela Vlada, zajedno s Karamarkom, mora otići. Iako je HDZ najavio da će Karamarko danas podnijeti ostavku, iz Radničke fronte kažu – prekasno i premalo, javlja portal Index.

“Tomislav Karamarko će navodno danas, u srijedu 15.6, najaviti povlačenje iz vlade. No to ništa ne mijenja – on i dalje vuče poteze iz sjene, a njegova nazadna vlada se i dalje svim sredstvima bori za opstanak. Ovakav potez nije ništa drugo nego očajnički potez da HDZ ipak uspije presložiti vladu. S Karamarkom ili bez njega, politika im ostaje ista – a to je ono što je važno. Prekasno – premalo!”, poručili su iz Radničke fronte.

“Čisto da se razumijemo, “Karamarko, odlazi!” ne znači “Karamarko, hajde budi dobar pa otiđi iz vlade” nego “Karamarko, odlazi iz vlade, sabora i politike na sud pa u zatvor” te, osim toga, “Karamarko, odlazi i ti politika koju ste zagovarali ti i tvoja vlada”.

Recimo NE Karamarku, recimo NE Vladi, recimo ne štetnoj i nazadnoj politici Vlade”, poručuju iz Radničke fronte, piše Index. Prosvjed “Karamarko, odlazi!” organizira Radnička fronta, no otvoren je svima koji se slažu s njegovom porukom. Organizatori su pozvali sve sindikate, udruge, organizacije ili pojedince koji žele pomoći u organiziranju ili misle da bi imali što reći na protestu da se slobodno jave radi dogovora.

Sve detalje vezane za prosvjed “Karamarko odlazi” možete pronaći ovdje.

Komentiraj