“Radite ljude budalama, žulja vas kad pričamo o stvarnim problemima”

HINA/ Denis CERIĆ

U četvrtak se nastavila sjednica saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav, na kojoj se raspravlja o više od 500 amandmana oporbe na prijedlog novog Poslovnika sabora.

Mostov Nikola Grmoja najviše zamjerki ima oko prebacivanja stanki u poslijepodnevni termin. “Radite ljude budalama, žulja vas kad pričamo o stvarnim problemima”, rekao je Grmoja, a odgovorio mu je SDSS-ov Milorad Pupovac.

“Pregovarali ste jednuvečer s jednima, drugu s drugima i upropastili ste sve. Kad je riječ o kulturi i slobodi govora što čujem od dijela vas, promale me trnci – kako se demagogija pretvara u totalitarizam. Vi ste novi totalitaristi pod krinkom slobode govora”, rekao je Pupovac, kako prenosi Dnevnik.hr.

“Kao pokvareni CD ponavljate da vladajući guše slobodu govora oporbi”, predbacio je Grmoji predsjednik Odora za Ustav Željko Reiner. “Pokvareni CD ne može raditi, ali pokvareni čovjek može”, kazao je Pupovac.

SDP-ov Arsen Bauk zatražio je sastanak s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem zbog oporbenih zahtjeva oko Poslovnika.

Komentiraj