Radimir Čačić: “Ako izađemo na izbore, Čehoka nema”

Aktualni varaždinski župan Radimir Čačić ušao je u drugi krug izbora za župana Varaždinske županije, a tamo je i Anđelko Stričak, kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a.

Osvrnuo se na kandidata za gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka. “Najvažniji zadatak je da se riješimo te sramote, rak rane koja godinama opterećuje Varaždin, a to je ta ekipa koja je 12 godina na sudskim klupama s optužnicama, Čehok, Patafta i svi koji su s njima povezani”, kazao je Čačić za N1.

Čehok je u drugom krugu s SDP-ovim Nevenom Bosiljem. “Čehok je sad dobio 29 posto, a prošli put je dobio 42 posto. Ide u drugi krug, protiv njega je s 20 posto Bosilj, a Budimo grad, koja je organizacija civilnog društva ima osnovni cilj maknuti Čehoka jer opravdano smatra da je duboko umrežen u djelatnosti koje su dovele grad u ovo stanje. To je jasno protiv Čehoka, Bosilj jasno protiv Čehoka i mi smo jasno protiv Čehoka. Ako izađemo na izbore, Čehoka nema”, poručio je.

Kaže da ‘Varaždincima kriminalci nisu srcu dragi, ali da je pravosuđe korumpirano’. “Naravno da je moje duboko uvjerenje kad imate ljude s potvrđenim optužnicama, normalno i pristojno politički pozicioniran čovjek ili stranka ne žele s njim imati posla. Sve više mi je jasno tko je Čehok, nestao je i u vijeću, iz razumljivih razloga”, zaključio je Radimir Čačić.

Komentiraj