RADELJIĆ SE OBRUŠIO NA PREDSJEDNICU: “Glumi žrtvu osvetoljubivog savjetnika”

Bivši savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Mate Radeljić u utorak se obrušio na predsjednicu, poručivši kako će se njena predsjednička kampanja očito svoditi i na glumljenje žrtve.

“Od prestanka obnašanja dužnosti savjetnika Predsjednice Republike do danas, nijedan oblik službene ni privatne komunikacije između mene i predsjednice nije s moje strane javno objavljen niti će ikada biti objavljen”, rekao je Radeljić za Dnevnik.hr.

Dodao je kako nikada neće objaviti svoju komunikaciju s predsjednicom, ‘unatoč tome što ga je smijenila zloupotrebljavajući tajnu službu’. “Danas objavljeni tekst smatram podmetanjem iz Ureda Predsjednice kako bi se Kolindu Grabar-Kitarović pokušalo prikazati žrtvom osvetoljubivog savjetnika. U nedostatku bilo kakvog suvislog programa, njezina kampanja očito će se svoditi i na glumljenje žrtve”, poručio je Radeljić.

Podsjetimo, Nacional je u današnjem broju objavio kako privatna arhiva bivšeg savjetnika hrvatske predsjednice postaje zlokobno oružje u predsjedničkoj kampanji.

Čak 200 privatnih e-mail poruka i gotovo tisuću poruka SMS-a koje je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović tijekom četiri godine izmijenila sa svojim sada bivšim savjetnikom za unutarnju politiku Matom Radeljićem postali su jedno od oružja koje krug ljudi blizak stožeru predsjedničkog kandidata Miroslava Škore planira koristiti kao svojevrsnu “crvenu krpu” kojom u svakom trenutku mogu zaprijetiti predsjednici.

EKSKLUZIVNO: ŠKORINI POMAGAČI PRIJETE KOLINDI S 200 NJENIH PRIVATNIH E-MAILOVA MATI RADELJIĆU

Komentiraj