RAĐA O PREBRISNOM MURALU JUGOPLASTICI: “Sramota. Gadite mi se”

Po nalogu splitskih gradskih vlast, splitski komunalni redari jutros su prebrisali mural posvećen Jugoplastici u Dominisovoj ulici. Mural u čast najbolje europske klupske košarkaške momčadi u povijesti i oslikan je prije dva tjedna, no danas je uklonjen.

Sve je na svom Facebook profilu komentirao Dino Rađa, koji je bio član te odlične generacije Jugoplastike. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Sramota. Gadite mi se, jadnici neostvareni koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveći uspjeh vam je podizanje članske iskaznice neke stranke. Jedino što znate je prodavanje crvene i crne magle da prikrijete svoja sranja. Ne smeta vam što Dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta vam stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta vam “metro” koji vozi jednog i pol čovjeka dnevno, ne smeta vam što ljeti treba sat vremena za proći kroz luku, ne smeta vam što 20 godina ne mozete spojit Trogir i Omiš, ne smeta vam nedovršena arena već desetak godina, ne smeta vam Marjan koji ste nemarom devastirali. Ali vam smeta najveći sportski uspjeh u povijesti grada. Niste zaslužili da vam itko dođe na proslavu. Ja prvi nebi došao da nije Bože, Srete, Sobina i onih par tisuća istinskih ljubitelja koji ce doći u nedjelju u dvoranu pozdravit ekipu. Bljak”, napisao je Rađa na svom Facebooku.

SramotaGadite mi se jadnici neostvareni koji nikad u zivotu niste nista napravili. Najveci uspjeh van je predizanje…

Posted by Dino Rađa official on Friday, October 25, 2019

Komentiraj