RAČAN OBJAVIO FOTOGRAFIJU SRDAČNOG POZDRAVA MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA “Možda je došlo vrijeme da HDz više ne bude stranka isključivosti”

Anto Magzan/PIXSELL

Saborski zastupnik i sin nekadašnjeg hrvatskog premijera i osnivača SDP-a Ivice Račana, Ivan Račan, na svom je Facebook profilu u utorak objavio fotografiju srdačnog pozdrava predsjenika SDP-a Zorana Milanovića i kandidata za predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

Račan je uz fotografiju napisao kako je možda došlo vrijeme da HDZ više ne bude stranka isključivosti.

“Nas dva brata skupa ratujemo… Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti… Tja, čovjek se ima pravo nadati. Zapravo bilo bi puno ako postanu konstruktivna oporba, to bi bio veliki korak naprijed za Hrvatsku… Tko zna, možda time počne i dugotrajan period rasta, razvoja i sreće u Hrvatskoj”, napisao je Račan.

Plenković je danas kazao kako je spreman na javno sučeljavanje s političkim suparnicima u kampanji za parlamentarne izbore. “Mislim da je to normalno u političkoj kulturi da se lideri stranaka uoči izbora sučeljavaju i da na taj način birači i svi zainteresirani mogu vidjeti iza kojih politika stojimo”, rekao je.

Nas dva brata skupa ratujemo…

Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti……

Posted by Ivan Račan on Tuesday, June 28, 2016

Komentiraj