“Quentin Tarantino treba kokain”, kaže Brad Pitt

U utorak su dodijeljene godišnje nagrade filmskih kritičara iz New Yorka poznatije pod nazivom New York Film Critics Circle Awards. Najboljim filmom proglašen je „The Irishman“ Martina Scorsesea dok su braća Safdie osvojili nagradu za najbolje redatelje za film „Uncut Gems“. Nagradu za najbolji scenarij osvojio je Quentin Tarantino za film „Bilo jednom u Hollywoodu“, a nagradu mu je uručio Brad Pitt koji u filmu glumi dublera u opasnim scenama Cliffa Bootha.

Kako je objavio Page Six, upravo je Brad Pitt uručio nagradu Quentinu Tarantinu opisujući ga kao vrlo govorljivu osobu. „On je jedina osoba koja treba kokain kako bi prestala pričati“, rekao je tom prilikom Brad Pitt. Ujedno se našalio rekavši kako je Tarantino „odrastao u tužnom i izoliranom dijelu Torrancea znanom kao Torrance“ , referirajući se na grad u blizini Los Angelesa u kojem je slavni redatelj odrastao. Ipak, dodao je kako Tarantino ima „stvarno dobro srce“ te je podsjetio kako se nedavno vjenčao s Izraelkom Daniellom Pick s kojom očekuje dijete te stoga puno vremena provodi u Tel Avivu. „Možda će njegov posljednji film donijeti mir na Bliski istok“, zaključio je duhovito Brad Pitt.

Što se tiče glumačkih nagrada, te večeri je Lupita Nyong’o osvojila onu za najbolju glumicu za ulogu u filmu „Mi“ dok je Antonio Banderas proglašen najboljim glumcem za ulogu u filmu „Tuga i slava“.  Glede sporednih uloga, Laura Dern ju je dobila za ulogu u filmu „Male žene“ dok je Joe Pesci nagrađen za film „The Irishman“.

Komentiraj