QUEENS OF THE STONE AGE Odgođeni koncerti u Zagrebu, Josh Homme mora na hitnu operaciju u SAD

Autor:

Josh Homme of Queens of the Stone Age performs during BottleRock Napa Valley on Sunday, May 26, 2024, in Napa, Calif. (Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Amy Harris

Američki bend Queens Of The Stone Age prekinuo je zadnji dio europske turneje zbog zdravstvenih problema pjevača i gitarista Josha Hommea, pa su odgođeni i nastupi na zagrebačkom stadionu Šalata 23. i 24. srpnja 2024.

“QOTSA sa žaljenjem objavljuje da se Josh Homme mora odmah vratiti u Sjedinjene Države na hitnu operaciju. Uloženi su svi napori da izdrži i svira za vas, ali više nije opcija da nastavi. Queens se ispričavaju za eventualne neugodnosti i shvaća vašu frustraciju i razočaranje’‘, napisao je bend na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage)

QOTSA je tako odgodio devet koncerata koji su se trebali održati od 10. do 27. srpnja u Francuskoj, Slovačkoj, Njemačkoj, Češkoj, Austriji, Rumunjskoj, Hrvatskoj i Grčkoj.

Promotor zagrebačkih koncerata, Los Angeles Agency, objavio je da će bend pokušati dogovoriti nove datume za oba zagrebačka koncerta, odnosno odgoditi ih za kraj ljeta te mole za malo strpljenja jer će potencijalni novi termini biti poznati kroz dva tjedna. ”Bude li moguće organizirati nove koncerte, kupljene ulaznice vrijedit će za nove datume, a kome datumi neće odgovarati, dobit će povrat novca.

Ako ne bude moguće prebaciti koncerte iz srpnja za kraj ljeta, svim kupcima bit će omogućen povrat novca. Konačne informacije nadamo se imati kroz dva tjedna”, napisali su u priopćenju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.